• lør
  28
  jan
  2023
  13:00Trevad Ørredpark, Møllevej 1, Vridsted
 • lør
  18
  feb
  2023
  10:00Kontakt Bruno Broberg
  I KÅS vandsystem er der nu etableret mange gydebanker m.m. og at det nytter noget viser DTU’s bestands-analyse, som tidligere er offentliggjort og tidligere omtalt her på FB-siden.
  Via KÅS fælles vandpleje og fælles vandplejedage gennemføres et stort og rigtig godt arbejde. Dette vil naturligvis fortsætte, men der er brug for flere hænder til at hjælpe med vedligehold af de etablerede gydebanker.
  Derfor er det planlagt, at de enkelte foreninger adopterede bestemte gydebanker, med henblik på løbende at holde øje med og vedligeholde disse.
  Til dette arbejde har vi brug for hjælp.
  Planen er at man i små grupper af 3 mand tildeles en eller flere gydebanker, som man så har ansvaret for at vedligeholde.
  For at få dette arbejde skudt igang i AHSF regi, inviteres alle interessede til at deltage i en gåtur langs vores vandløb lørdag d. 18 februar, kl. 10.00.
  Interesserede og tilmelding til Bruno Broberg på tlf.23231261
  Vandstanden i vandløbene er nu så langt nede, at man kan se bunden og spotte gydebankerne. På gåturen vil man tildels lære at spotte gydebanker, herunder om der har været aktivitet iindeværende periode, samt at vi skal tælle gydebanker, som indrapporteres.
  Og sidst men ikke mindst, at man under gåturen kan få aftalt og tildelt hvilke gydebanker man får ansvaret for at vedligeholde.
  Vi håber rigtig meget at mange vil støtte op om dette, så skynd at tilmelde dig til Bruno Broberg.

  Har du ikke mulighed for at deltage d. 18 februar, men gerne vil hjælpe til, så kontakt Bruno. Der vil så senere blive arrangeret lignende tur.
  Senere på året vil der ligeledes laves fælles ture til vandløbene, hvor man kan få praktiske instruktioner og dermed indsigt i hvorledes man bedst vedligeholder gydebanker

  Vandplejeudvalget, AHSF
 • tirs
  21
  feb
  2023
  19:00 LFSO Spinders hus Møllevej 1, Vridsted
 • fre
  11
  aug
  2023
  søn
  13
  aug
  2023
 • ons
  11
  okt
  2023
  19:00Haderup Kultur og Idrætscenter, Haderup
 • ons
  06
  dec
  2023
  19:30Haderup Kultur og Idrætscenter