Karup Å, Haderis Å:

Vær opmærksom på at AHSF har indført obligatorisk fangstindberetning fra sæson start 2017!
Det betyder fangster skal være indberettet senest 4 dage efter fangsten.

At indrapportere og dele sine fangster, kan inspirere andre til at komme afsted til fiskevandet når fiskeriet er godt, og er ligeledes med til at fremhæve kvaliteten af foreningens fine fiskevand udadtil.

AHSF samarbejder med Fangstjournalen, der er udviklet af DTU Aqua. Fangstjournalen er et tilbud til lystfiskere, som vil gøre en forskel for fiskebestandene. Lystfiskere, som anvender Fangstjournalen til at registrere fisketure og fangster, bidrager til at skabe et bæredygtigt og bedre fiskeri i de vande hvor de fisker. Vi opfordrer derfor dig til at tilmelde sig Fangstjournalen og bruge den til at indtaste dine fangster.

Det smarte er, at hvis man bruger Fangstjournalen, så behøver man ikke indtaste fangsterne flere steder. Fangstjournalen sender automatisk dine indtastede fangster til både KÅS og din forening. Du kan finde Fangstjournalen på fangstjournalen.dk, hvor du kan taste fisketure ind via computer. Der vil også komme en gratis app fra 2020. Når man opretter sin profil på Fangstjournalen og er logget ind, er det vigtigt, at man angiver den forening man er medlem af (under rediger profil), ellers får foreningen nemlig ikke adgang til dine data.

Vi håber selvfølgelig at I vil bruge Fangstjournalen og dermed støtte op om det gode formål med at sikre bedst mulige data til at sikre godt fiskeri i fremtiden. Skulle man opleve at Fangstjournalen er svær at komme i gang med eller har forslag til forbedringer, så skriv en e-mail til projektleder ved DTU Aqua, Christian Skov.

Hvis du ikke ønsker at være bruger af Fangstjournalen, kan du blot som sædvanlig indtaste din fangst her på siden.

Her på siden kan du derfor indrapportere dine AHSF fangster online. Du skal blot følge linket lige herover og udfylde formularen med dit navn og dine fangstdata. Så snart du har gemt dine data, kan din fangst, sammen med de øvrige seneste AHSF fangster, ses i AHSF fangstjournalen.

Se alle fangster her

For Storåen se reglerne for indberetning her: